Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over woensdag: eerste kaartje met de geweldige bundel Whale Done

Vandaag dit leuke kaartje met de nieuwe bundel Whale done. Deze bundel is onderdeel van de Whale of a Time suite( pagina 94 van de jaarcatalogus. Het bijbehorende Dsp van 6” bij 6” ( 15,2 cm bij 15,2 cm) is prachtig: zulke leuke motieven. Ik heb een basiskaart in de mooie nieuwe kleur Misty Moonlight gepakt van 14,9 cm bij 21 cm. Daarboven op heb ik een mat van Dsp geplakt van 9,5cm bij 13,9cm. Voor de binnenkant heb ik een stuk Whisper White gesneden ook op 9,5cm bij 13,9cm. Deze heb ik eerst bestempeld. Met stempels uit de Whale Done set en Bedanken in Stijl

Toen heb ik op een reststukje Whisper White de tekst Hartelijk gestempeld en wat visjes

Deze tekst verstopte ik onder een strookje van 1,9 cm die ik aan 1 kant met de Lovely Labels Pick A Punch heb bewerkt. Hierboven plakte ik een rest strookje Dsp.

Op nog een reststukje Whisper White de walvis gestempeld en uitgeponst met de bijbehorende pons en ook de waterfontein. De walvis heb ik op het strookje geplakt met dimensionals en de waterfontein heb ik gesponst met wat inkt. Op de achterkant een effen walvis geplakt. Voor de afwerking.

Binnen in Bedankt gestempeld en nog wat stempels van de Whale Done set om te versieren.

Super leuk kaartje toch? Deze set zul je zeker vaker hier voorbij zien komen.

Wil jij ook deze leuke set hebben of het mooie Dsp mail mij dan op Madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s