Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: doosje van de SOL

Vandaag laat ik jullie een doosje zien die wij gemaakt hebben tijdens de Sol van ons Teamgenootje Masjenka. Een SOL ( Stamping Online) wordt door 1 teamgenootje voorbereid. Zij maakt een benodigdheden lijstje en op de avond zelf maken we aan de hand van haar aanwijzingen een project.We weten dus van te voren niet wat het wordt en kiezen zelf ons Dsp en cardstock. Deze keer was het een exploding box. Het originele idee is van Julie Kettlewell een engelse demo. Het is echt een super leuk doosje waar je van alles in kunt doen. Bijvoorbeeld een theelichtje op batterijen of een klein kaarsje in een potje of iets lekkers en je kunt de vakjes vullen met kleine kaartjes of tags. Ook kun je ervoor kiezen om maar 2 vakjes te maken maar ik vond 4 leuker.

Ik heb gekozen voor het Forever Greenery Dsp en wel de leuke streepjes. En voor het cardstock heb ik gekozen voor Shaded Spruce dat vind ik zo’n mooie frisse kleur groen en het past bij het Dsp. Op de verpakking van ieder Dsp pak staat ook altijd welke kleuren erbij passen mocht je het niet zeker weten: ideaal!

Omdat het best druk Dsp is heb ik de buitenkant vrij rustig gehouden.

Ik heb alleen boven op een hartje geplakt die ik heb ge-embossed met de Hammered Metal 3 D embossingfolder en uitgeponst met de hart pons. De tekst heb ik uitgeknipt met mijn Paper Snips en komt uit de set Posted for you. Deze bundel heb ik ook gebruikt voor de 4 mini-kaartjes. Zo’n leuke postzegel pons zit hierbij: ook ideaal om restjes Dsp op te maken.

De kaartjes zijn van Whisper White cardstock en zijn 6 cm bij 6 cm. Daarboven heb ik een mat geplakt van Soft Seafoam.

Ik denk dat dit een leuk project is voor een workshop. Mochten jullie hier belangstelling voor hebben hoor ik dat graag. Alle producten kun je bij mij bestellen en heb je binnen enkele dagen in huis. Het zijn nog Bonusdagen dus als je voor € 60,00 besteld krijg je een kortingsvoucher van € 6,00 die je in de maand augustus kunt inleveren. Mail mij op Madebyinepie@gmail.com en ik help jou graag verder.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Heart Punch Pack
[151292]
€ 41,00

Categorieën:Doosjes, Embossen, Ponsen, Stempelsets

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s