Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije vrijdag: case van Patty Bennett

Ik zag een super leuk kaartje van de grote Amerikaanse Demo Patty Bennett en ik wist meteen die wil ik casen:

Super schattig met dat bot. Deze maak je met de heart pons en een stukje cardstock van 4 cm bij 5,5 cm. Dit is mijn uitvoering geworden:

Mijn basiskaart is deze keer 14,5 cm bij 21 cm gescoord en gevouwen op 10,5 cm. De mat van het mooie Playful Pets Dsp is 13,5 cm bij 9,5 cm en daar heb ik aan de bovenkant en onderkant een klein randje afgescheurd.

Het bot heb ik gemaakt van Whisper White cardstock: 2 hartjes en het stukje van 4 cm bij 5,5 cm. Op de ene naad heb ik het kleine hondje met dimensionals geplakt het hondje heb ik uit het Dsp geknipt met mijn Paper Snips. Op de andere naad heb ik een stukje Real Red satijnen lint geplakt Dit heb ik met tear and tape opgeplakt. Een los strikje gemaakt en deze met een gluedot opgeplakt. Het bot heb ik met mijn Gray Granite Stampin’ Write marker wat omlijnd om hem beter uit te laten komen. En daarna met dimensionals op de Dsp mat geplakt. De tekst Gefeliciteerd komt uit de mooie Nederlandse set Volop Vrienden.

Dit is toch een geweldig kaartje geworden? Je ziet dat als je iets cased( Copy and share, namaakt en deelt) je niet precies het zelfde hoeft te doen maar je eigen draai er aan kan geven.

Alle gebruikte producten kun je bij mij bestellen: graag zelfs. Je kunt op de onderstaande link klikken en dan zie je precies wat ik gebruikt heb. Je komt dan direct in mijn online shop. Let op hier kun je alleen met een credit card betalen. Bestel je via mij( Madebyinepie@gmail.com) dan kun je via een bankoverschrijving of een tikkie betalen. Ik help jou graag!

https://s.tamp.in/p_WcFB

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s