Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie Zo Zaterdag: vrij

Vandaag een heerlijk relaxed dagje: spierpijn van het dagje golfen en in mijn kaken van het lachen en nagenieten van de geweldige dag en avond met onze vakantie vrienden. Zij wonen in Hilversum dus we zien elkaar te weinig maar het was alsof we elkaar gisteren nog hadden gezien en gesproken. Alleen vergeten een foto te nemen.

Dadelijk lekker de jacuzzi in, straks de verplichte weekboodschappen en verder geen plannen. Lekker lezen,luieren en misschien wat tv kijken. Morgen weer richting Amsterdam om Michael op te halen van Schiphol en bij buurten over zijn week Zwitserland.

Geniet van vandaag allemaal,

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s