Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote Zondag: een kopje thee drinken met een vriendin is de beste therapie!

Afgelopen woensdag kwam mijn teamgenootje en vriendin Danielle op bezoek. Door de Corona hadden we elkaar al heel lang niet gezien. We hebben braaf niet geknuffeld al wilden we dat wel maar waren al blij dat dit bezoek nu wel kon.

Twee Stampin’Up! Demo’s en niet eens geknutseld maar heerlijk bijgekletst. Alle stress van de Corona en wat het voor onze gezinnen en onze business betekent doorgesproken: gedeelde smart is halve smart. Echt genoten. Morgen komt een andere dierbare vriendin thee drinken en deze bezoekjes geven zoveel positieve energie dat ik hoop dat iedereen zich aan de regels houdt en we niet weer naar de strengere regels teruggaan maar vanaf september naar een versoepeling.

Ik zit nu al na te denken hoe ik mijn grote Kerst en Kaart evenementen moet houden. 10 dames met anderhalve meter uit elkaar wordt lastig. Ik heb er 2 datums voor vrij gehouden maar in het ergste geval maak ik er 4 datums van met max 5 personen per keer. Wil jij er (weer) bij zijn meld je nu al aan. Onder het kopje evenementen vindt je de twee datums en de informatie.

Fijne zondag,

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s