Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over woensdag: mannenkaart

Op woensdag daag ik mezelf altijd uit om iets te maken van restjes. Vandaag moest ik ook een verjaardags kaart maken voor een man dus heb ik die twee gecombineerd. Ik had nog een stukje Whale Of A Time Dsp over van mijn vorige Whale Done kaart. En dat was eigenlijk net zo’n strip als mijn Makkelijke Maandag kaartje. Deze keer heb ik het niet gescheurd maar gewoon zo op de Balmy Blue basis kaart geplakt( uit mijn voorraad basis kaarten doosje ). De rechterkant heb ik bestempeld met de planten in Pretty Peacock inkt en de kleine visjes in Night of Navy inkt. De walvis heb ik op een rest stuk Misty Moonlight cardstock gestempeld en uitgeponst met de bijbehorende pons. De walvis heb ik met dimensionals opgeplakt en de waterstralen met liquid glue. Nog wat nieuwe Blue Adhesive-Backed Gems erop uit de nieuwe mini catalogus die vanaf 4 augustus in gaat. Ik vind ze prachtig voor straks de kerstkaarten maar ook voor de zee kaarten nu.

De tekst heb ik gestempeld op een reststukje Whisper White en uitgestanst met de Painted Labels Dies. En er nog een zeepaardje naast gestempeld. Ik weet zeker dat de ontvanger het een mooie kaart zal vinden dus missie geslaagd.

Weer een gave restjes kaart af en weer super eenvoudig. Alle producten die ik gebruikt heb kun je bij mij bestellen behalve de Blue Sdhesive -Backed Gems, die zijn pas op 4 augustus bestelbaar. Heb je de nieuwe mini catalogus nog niet mail mij dan even op Madebyinepie@gmail.com daar kun je ook je bestelling doorgeven, ik help jou graag!

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:creatief, kaarten, kaarten maken, Stempelsets

Tags:,

1 antwoord

  1. Leuke kaart weer Ine

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s