Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag:

Vandaag begon de dag al goed: eindelijk mijn 300ste volger op Instagram. Dat was 1 van de doelstellingen die ik wilde halen dit jaar. Super blij mee.

Dit jaar wilde ik ook 100 abonnees op mijn YouTube kanaal hebben en die heb ik dankzij mijn 3d cube pop up box card filmpje met gemak gehaald: ik zit nu op 384 abonnees 🎉🎉🎉. Ik kan het nog steeds niet geloven dat 1 filmpje meer dan 3000 keer is bekeken. En daardoor mijn andere filmpjes ook meer kijkers hebben getrokken. Zo blij en trots!

Dus ondanks de moeilijke Corona tijd heb ik nu al 2 doelstellingen gehaald en dat geeft voldoening en rust.

Vanmiddag met mijn Vriendin Mirjam naar Liek geweest. Een pas geopende Vers supermarkt waar alles direct vers van het land komt en je ook heerlijk kunt ontbijten lunchen en dineren. Samen met mijn vriendin daar geshopt en gelunched: super lekker, echt een aanrader.

https://www.bijliek.nl/

Het was super gezellig en op de fiets naarEindhoven gegaan dus ook nog sportief bezig geweest. Kortom een dag met een gouden randje. En dat bracht mij op een idee voor doosjes donderdag: een gouden pizza doosje als basis.

Daarboven op wilde ik een stuk Ornate garden Specialty Dsp plakken,die ik met de grootste maat vierkant van de Stitched Shapes Framelits Dies heb uitgestanst. Maar eerst heb ik twee blaadjes van het prachtige Forever Gold Specialty Dsp uitgedrukten op de doos geplakt met liquid glue. Hierbovenop het vierkantje en wat extra bling bling toegevoegd door er 3 Gilded Gems op te plakken.

Ook de zijkanten zijn beplakt met 3 strookjes Dsp van 2 cm bij 8,5 cm. Het is echt een super leuk doosje geworden en echt snel en eenvoudig te maken. Ook leuk om te laten zien dat je deze doosjes ook door het jaar heen kunt gebruiken en niet alleen voor de kerst.

Alle producten kun je bij mij bestellen, mail mij maar op Madebyinepie@gmail.com en ik help jou graag verder. Als je op de foto’s hieronder klikt kom je rechtstreeks in mijn online shop. Maar hier kun je alleen met een credit card betalen. Als ik de bestelling voor jou plaats dan kun je betalen via een bankoverschrijving of een Tikkie.

Liefs Ine

Gebruikte Producten
Gilded Gems
[152478]
€ 8,50
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00

Categorieën:Dies, Doosjes, Paper Trimmer

Tags:,

2 antwoorden

  1. Wat een super leuk doosje! Ik heb een gezellige middag gehad met jou, en heerlijk geluncht! 😉

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s