Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije vrijdag: dagje vrij ivm tropische hitte

Vandaag geen project ivm de hitte. Vanavond krijgen we vrienden op bezoek en gaan we gezellig bbq-en.

Morgen doe ik mee met een videohop samen met mijn vriendin en teamgenootje Danielle Kassing van Stamp Along. We vonden het een leuk idee om met de stempelset Timeless Tropical ieder een project te maken. Hierboven zie je een sneak peek van mijn project. Om 9.00 komen onze filmpjes online. Ben jij abonnee of heb je op het belletje geklikt dan krijg je automatisch een berichtje dat ik een nieuw filmpje online heb gezet.

Ik ben reuze benieuwd wat Danielle heeft gemaakt. En ben zelf erg tevreden met mijn project.

Doe rustig aan vandaag ivm de hitte en geniet van de zon, tot morgen bij de hop,

Liefs Ine

Categorieën:#youtube, creatief, Embossen, kaarten maken, Stampin'Up!

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s