Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: Mannenkaart en de nieuwe mini catalogus is on line.

Hoera de nieuwe mini catalogus is online en jullie mogen nu ook bestellen uit deze geweldige catalogus. Op mijn website aan de rechterkant zie je deze foto. Als je daar op klikt kun je de catalogus digitaal bekijken wil je hem graag gewoon in handen hebben moet je mij even mailen op madebyinepie@gmail.com.

Ik ga vandaag sowieso bestellen want ik ben al bezig met de voorbereidingen van workshops en Kerst en Kaart.

Voor vandaag heb ik een leuke mannenkaart om aan jullie te laten zien, Weer in het nieuwe Slimline kaart formaat. De basiskaart is van Real Red cardstock in de maat 21cm bij 17,8 cm gerild en gevouwen op 8,9 cm. Hier bovenop een mat van Whisper White van 20cm bij 7,9 cm. Ik heb de Set Geared Up Garage gebruikt met de bijbehorende Garage Gears Dies. Uit Granite Gray cardstock heb ik de raderen 2 keer uitgestanst. Voordat ik dat deed heb ik er wel eerst adhesive sheets ondergeplakt zodat het een soort stickers werden.

Onderaan heb ik een stuk In Good Taste Dsp geplakt en daar dus de raderen weer overheen geplakt. De auto, gereedschaps kist en oliekan heb ik met Versamark gestempeld op Real Red Cardstock en met zilver embossingpoeder bestrooid en verhit met de Heat Tool. Daarna ze met dimensionals opgeplakt.

Ook de tekst die uit de set komt heb ik ge-heatembossed en de strook Real Red cardstock van 1,9 cm heb ik door de Lovely Labels Pick a Punch gehaald. De grijze rondjes komen uit de raderen: reststukjes maar die bewaar ik altijd. Ons bent zunig hihi.

Het is echt een stoere mannenkaart geworden en de ontvanger was er erg blij mee. Ik weet nog goed dat ik deze set voor het eerst zag en wist die moet ik hebben. Geen seconde spijt van gehad. Wil jij deze set ook hebben mail mij dan op madebyinepie@gmail.com. Heb jij in juli een bestelling boven de 60 euro gedaan dan heb je via de mail kortingsvouchers ontvangen die je deze maand in kunt leveren. Niet vergeten hoor, dat zou zonde zijn.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Versamark Pad
[102283]
€ 11,50
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00

Categorieën:Big Shot, Dies, dies dinsdag, Embossen, kaarten, kaarten maken, Paper Trimmer, Stampin'Up!

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s