Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: resultaten van de Koffie en Kaart middag, en Paper Pumkin.

Voor de Koffie en Kaart middagen maak ik altijd een voorbeeld kaart. Ik leg de gebruikte technieken uit en de dames beginnen dan aan het moeilijkste deel: kiezen. Welke kleuren en welke stempelsets. Soms maken ze mijn voorbeeldkaart precies na, of met hun eigen draai eraan. Maar afgelopen maandag hebben ze allemaal een andere kaart gemaakt. Super leuk en ik geniet hier enorm van. Want dat is namelijk mijn insteek : hun creativiteit naar buiten te laten komen. Vaak denken ze dat ze dat niet kunnen en staan ze verbaasd over hun eigen creatie.

Vol trots laat ik hier dan ook hun creaties zien:

Mirjam
Margriet
Angelique
Angelique

Prachtige kaarten toch? En zo verschillend. Deze kaart techniek heb ik uitgelegd in mijn YouTube filmpje:

Het is erg eenvoudig en je maakt zo de mooiste kaarten. Ik heb ook echt inspiratie opgedaan door de dames.

Wil je ook zo’n mooie kaart maken? Alle producten kun je bij mij bestellen op Madebyinepie@gmail.com. Ik help jou graag!

Vanaf 11 augustus hebben we ook een mooie actie bij Stampin’ Up! Onze Ceo Sara heeft dan een Paper Pumkin box ontworpen. De paper Pumpkin box is normaal niet in Nederland bestelbaar alleen in Amerika maar deze special edition nu dus wel. Met deze box kun je 8 kaarten maken, er zit een stempelset in een inktspot, 8 kaartbasissen en enveloppen. Versieringen, lijm dots, dimensionals, super leuk. Makkelijk ook om deze box mee te nemen op vakantie want alles zit erin behalve een clear blok. En als de doos leeg is kun je hem vullen met leuke gele spullen zoals snoepjes,ballonnen, zakdoekjes etc en zit er een adres sticker in zodat je deze aan iemand kunt geven die wel wat zonneschijn in zijn/haar leven kan gebruiken. Gaaf idee!

Ik ga hem zeker bestellen want de moeder van Sara, Shelley , de oprichtster van Stampin’ Up! heeft een tijd terug ook een box ontworpen dus wil ik deze ook hebben : collectors item hihi. Vanaf 11 augustus dus bij mij bestelbaar en hier kun je dan ook mooi je kortingsvoucher bij inleveren.

Gebruikte Producten:
Clear Block D
[118485]
€ 10,50

Liefs Ine

Categorieën:creatief, Embossen, kaarten, kaarten maken, koffie en kaart, Stampin'Blends, Stampin'Trimmer, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s