Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: workshop station

In verband met de Corona kan ik max 4 dames hier thuis uitnodigen voor Koffie en Kaart of een workshop. Iedere dame krijgt dan haar eigen schaar, bonefolder en liquid glue. Ik heb jaren geleden de 3 voudige tombow stations gemaakt van Michele Vogel, een duitse demo. Maar ze waren aan vervanging toe.

Deze maakte ik toen met behulp van een cirkel pons maar die zijn helaas uit het assortiment. Dus moest ik iets anders verzinnen. Ik heb de kleinste cirkel van de Layering Cirkels Framelits gebruikt en de kleinste stans van de Stitched Nested Labels Dies. Die passen perfect naast elkaar.

Mijn basis cardstock was Pretty Peacock en wel 20 cm bij 21 cm. Met de 21 cm boven ga je scoren met je Paper Trimmer op 5,10,15 en 20cm.

Het papier een kwart slag draaien en aan beide zijden scoren op 4 cm.

De 2 smalle rechthoekjes bij de plakstrook wegknippen en de plakstrook wat schuin knippen.

Daarna alle vierkantjes inknippen tot de eerste score lijn en als je wilt de hoeken afronden. Hoeft niet want je plakt er toch Dsp over.

Ik heb met potlood een streep getrokken op 2,5 cm want dat is het midden en daar de dies op vastgeplakt met een stukje Wasitape. Dan de flappen er overheen vouwen en het zo door de bigshot halen. Je krijgt dan wel een afdruk in de zijflappen maar zoals gezegd plak je het doosje dicht en doe je er Dsp op.

Dan nog 1 keer de kleine Stitched Nested label Stans erop plakken en uit stansen. Dan de potloodstreep uitgummen en het doosje dichtplakken met Tear and Tape op de plakstrook of de nieuwe Stampin Seal+. Deze lijkt veel op de Fast Fuse die we vroeger hadden. De zijflapjes kun je beter met Liquid Glue doen dan kun je het mooier recht geplakt krijgen omdat je het nog een beetje kunt schuiven.

Het Dsp dat ik gebruikt heb is het Forever Greenery Dsp maar je kunt het natuurlijk maken in de kleuren die jij wilt.

De maten zijn:

11 cm bij 4,5 cm en twee keer 4,5 cm bij 4,5 cm . Wil je de achterkant ook beplakken moet je twee keer de strook van 11 cm bij 4,5 cm snijden. Ik heb dat niet gedaan.

En dan is het doosje klaar:

Super leuk toch? En erg makkelijk!

Ik heb er vier gemaakt en kan dus voorlopig vooruit. Succes met het namaken en wil je een bestelling plaatsen of heb je nog vragen mag je me mailen op Madebyinepie@gmail.com.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Bone Folder
[102300]
€ 8,50
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00

Nadat ik deze blog schreef bedacht ik me dat een filmpje misschien duidelijker was dus hier is mijn nieuwste YouTube filmpje:

Categorieën:#youtube, creatief, Dies, Doosjes, Paper Trimmer, Stampin'Up!

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s