Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije vrijdag: case van Danielle en vakantie

Vandaag is Willems laatste werkdag voor de vakantie en dan 2 weken heerlijk vakantie in eigen tuin. We zijn nu zo blij dat we in plaats van op vakantie te gaan ge-investeert hebben in een jacuzzi en airco’s op de slaapkamers. Nederland is nu met dit tropische weer een echt mooi vakantie land. Ik zal nu dus 2 weken niet dagelijks bloggen maar ik denk dat ik af en toe toch iets plaats want ik wil natuurlijk mijn projecten met jullie delen.

Vandaag deel ik deze 2 kaartjes die ik heb ge-cased van mijn teamgenootje Danielle Kassing. In haar YouTube filmpje van onze hop legde zij deze techniek uit. En ik heb dat natuurlijk meteen uitgeprobeerd: super leuk!

Ik heb gekozen voor de Painted Poppies. Prachtige kaartjes geworden toch? En 2 voor de prijs van 1 hihi. Daar hou ik van. Fijne dagen en geniet van het mooie weer. En je kunt gewoon bestellingen doorgeven op madebyinepie@gmail.com ik help jou graag!

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:#youtube, Dies, kaarten, kaarten maken, Stampin'Up!

Tags:,

2 antwoorden

  1. Fijne vakantie Ine, groetjes Willy

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s