Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: Together is our favorite place to be.

Vandaag een mooie quote die ik perfect vind passen met dit door mij gemaakte kaartje. Toen ik de stempelset Beautiful Moments zag in Dortmund tijdens Onstage was ik meteen verliefd. De tekeningen zijn prachtig. En zo fijn om in te kleuren met onze Stampin’Blends.

Omdat ik de focus wilde houden op de ingekleurde stempelafdruk heb ik de kaart heel eenvoudig gehouden. Ik heb de voorkant van de basiskaart in Whipser White cardstock door de Pine wood Planks 3D Embossing folder gehaald. De tekst heb ik gewoon aan de binnenkant geschreven. De ontvangster was er heel blij mee.

De liefde straalt gewoon van deze stempel af: ik zie mijzelf zo ook nog lopen met Mandy’s handje in de mijne.

De stempelafdruk heb ik gewoon met mijn Paper Snips uitgeknipt, echt de allerfijnste schaar die ik ooit gehad heb.En opgeplakt met dimensionals.

De gebruikte producten kun je gewoon bij mij bestellen via Madebyinepie@gmail.com ik help jou graag.

Geniet van de zon en drink genoeg( water hihi),

Veel liefs Ine

Gebruikte Producten:
Paper Snips
[103579]
€ 12,00

Categorieën:Embossen, kaarten, Quote, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s