Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: toch nog een kaartje

Ik kon het niet laten toch nog even knutselen vandaag en wel met de Hostess set Summer Days. Deze set kun je alleen kopen als je demo bent of een Hostess van een party waar je stampin rewards kunt verdienen. Wil je hierover meer weten mail mij dan op Madebyinepie@gmail.com

In deze stempel herken ik mijzelf. Wij gingen niet op vakantie vroeger: geen geld voor. Dus 6 weken zomervakantie duurde echt mega lang. Gelukkig heb ik een hobby waar ik uren zoet mee kon zijn: lezen. Toen al verslond ik boeken ik heb er duizenden geleend van de bibliotheek.

Dus dit is net een oude foto van mij zittend in de schaduw van een boom, verdiept in een boek. De randen van mijn whisper white heb ik boven gescheurd en aan de zijkanten ruw gemaakt met de beschermhoes van mijn Paper Snips. Je steekt je papier erin en haalt het hoesje op en neer langs de rand. Daarna gesponst met een Sponge Dauber en Soft Suede Inkt.

De stempelafdrukken heb ik gemaakt met behulp van mijn Stampin Write markers. Een heel eenvoudig kaartje wat herinneringen van heel vroeger bij mij terug bracht.

Zo nu ga ik weer lekker lezen op mijn e-reader: de tijden zijn wel een beetje veranderd hihi

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s