Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: Liek

Dit kaartje heb ik al even geleden gemaakt voor de opening van Vers (super)markt Liek in Eindhoven. Eigenaresse Angelique Wijnen is een vriendin van ons en we vinden het geweldig dat haar droom nu werkelijkheid is geworden.

Ik ben er een paar weken terug geweest met mijn vriendin en het is echt een super mooie zaak. Eerst heerlijk geshopt( we keken onze ogen uit) en daarna nog heerlijk geluncht. Want bij Liek kun je ontbijten, lunchen of dineren.

Ik heb een kaartje gemaakt dat goed past bij het Logo.

Ik heb 1 van de Greenery embossingfolders gebruikt op een basiskaart van Old Olive. De gebruikte letter Dies zijn helaas retired maar leken meer op het logo dan het Playful Alphabet. De wereld bol komt uit de World Map stansen set en de tekst Gefeliciteerd die ik op een stuk Blushing Bride gestempeld heb komt uit de Kaartje Van Mij set.

Ik was echt trots op het eindresultaat. Heerlijk dat iets wat je in je hoofd hebt ook uit je handen komt.

Ik kan Liek van harte aanbevelen, ze zijn te vinden op de Roostenlaan 104-106 te Eindhoven.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
World Map Dies
[152712]
€ 38,00

Categorieën:creatief, Dies, dies dinsdag, Embossen, kaarten, kaarten maken, Stampin'Up!

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s