Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: een andere versie van de kaart van gisteren met Dies en Embossingfolder

Gisteren liet ik jullie hier een makkelijk kaartje zien en vandaag laat ik zien hoe je met Dies en een embossingfolder de kaart een andere gezicht kunt geven. Een soort van Upgrade. Of zoals we bij Stampin’ Up! zeggen die van gisteren was voor de beginnende kaartmaakster deze voor de wat gevorderde.

De basis is dezelfde ingekleurde stempelafdruk uit de Beautiful Moments stempelset. De mat van Early Espresso heb ik eerst door de Scripty 3D embossing folder gehaald. En wel door mijn nieuwe Stans en Emboss Machine: geweldig. Alleen de basis plaat, papier in de embossingfolder en de speciale embossing plaat ( nr4) erop en draaien maar! Zo blij met deze nieuwe aanwinst! Heb jij er nog geen dan help ik jou graag met de bestelling!

Met mijn Paper Trimmer heb ik de mat passend gesneden zodat ik het leuk schuin op de basiskaart van Sahara Sand kon plakken met mijn Stampin Seal. Daarna heb ik de stempelafdruk weer met de brede kwast en Sahara Sand inkt bewerkt. En deze uitgestanst met de Stitched so Sweetly Dies. Zo lijkt het net een oude foto.

De tekst komt uit dezelfde stempelset Beautiful Moments en die heb ik eerst in de Versamark inkt gedrukt en toen in de Early Espresso. Daarna er clear embossing poeder overheen gestrooid en verhit met mijn Heat Tool. De tekst uitgeknipt met mijn Paper Snips en opgeplakt met Liquid Glue. En zie weer een mooi kaartje klaar. Net even anders.

De gebruikte producten kun je bij mij bestellen op Madebyinepie@gmail.com ik help jou graag. En vergeet niet dat je nu nog de exclusieve Paper Pumpkin kunt bestellen met alles erin om 8 kaarten te maken. Ik heb mijn doos nu binnen dus laat jullie binnenkort de gemaakte kaarten zien.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Water Painters
[151298]
€ 14,50
Stampin' Seal
[152813]
€ 9,75
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Sponge Daubers
[133773]
€ 6,00
Versamark Pad
[102283]
€ 11,50

Categorieën:creatief, Dies, dies dinsdag, Embossen, kaarten, kaarten maken, Stampin Cut & Emboss Machine, Stampin'Blends

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s