Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: de vakantie is weer helaas voorbij.

Deze twee weken zijn voorbij gevlogen. Heerlijke zonnige dagen rond ons huis, met 2 kleine uitstapjes. Echt genoten, maar nu gaan we er weer met de volle 100% tegenaan.

Zoals eerder beloofd zou ik jullie kaarten laten zien met de Paper Pumkin box. Wat een geweldige doos. Echt alles wat je nodig hebt om 8 prachtige kaarten te maken zit in de doos. Een leuke stempelset met 5 teksten en 2 afbeelding die je het hele jaar door kunt gebruiken. Gluedots,Dimensionals en zelfklevende sequins zitten er ook bij.En 8 basis kaarten plus enveloppen. En dat allemaal voor € 26,00.

Dit kaartje had ik zo af en bijna precies zo gemaakt als op het voorbeeld blad. Alleen heb ik gekozen om de tekst in Cinnamon Cider te stempelen en de plaatsing van de elementen is iets anders.

Schattig kaartje toch daar wordt de ontvanger toch vrolijk van? Deze gaat naar mijn tante die in een verzorgingshuis zit, en ik weet zeker dat ze hier heel blij van wordt.

Ik ben erg enthousiast over deze box en ik denk dat ik er gauw nog 1 ga bestellen voordat ze op zijn. Wil jij ook deze box hebben laat het mij dan weten op Madebyinepie@gmail.com ik help jou graag.

Maandag 7 september is weer mijn maandelijkse Koffie en Kaart. Ivm Corona mag ik maar 6 dames hier thuis hebben dus wil jij ook aanwezig zijn geef je dan snel op. Drie dames hebben zich al aangemeld en zijn verzekerd van een plekje hier aan tafel. Dus heb jij je nog niet opgegeven doe dit dan snel. Bij teveel aanmeldingen deel ik de groep in tweeen en wordt het 7 en 14 september. Geef dus bij het aanmelden ook aan of je eventueel ook de 14e kunt.

Liefs Ine

Categorieën:kaarten, kaarten maken, koffie en kaart, Makkelijke Maandag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s