Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: verjaardags kaart man met de World Map Dies

Deze stoere mannenkaart is eenvoudig te maken met de World Of Good Specialty Dsp, de World Map Dies en de Itty Bitty Birthdays stempelset.

Als basiskaart heb ik een stuk Cinnamon Cider genomen van 21 cm bij 14,9 gescored en gevouwen op 10,5 cm. De tekst stempel Happy Birthday heb ik in de Stamparatus gedaan en met Cinnamon cider inkt beinkt en iedere keer het stempelblad 1 stapje lager gedaan: de zo genaamde Hinge step techniek.

Links heb ik een stuk van het mooie Dsp geplakt. En uit een reststukje Early Espresso heb ik de standaard en de cirkel uitgestanst.

Natuurlijk met mijn mooie nieuwe stans en emboss machine van Stampin ‘Up! Die vanaf 1 september ook voor jullie te bestellen is. We hebben in die maand ook een super instap aanbieding dus hou mijn blog in de gaten.

Terug naar mijn kaartje: de wereldbol heb ik uit goud folie gestanst. Daarna alles op elkaar geplakt en mijn kaartje was klaar. De ontvanger was er erg blij mee. En daar doe ik het allemaal voor: mensen blij te maken met mijn zelf gemaakte kaartjes en anderen helpen hun eigen creativiteit te ontwikkelen. Dankzij de perfect op elkaar afgestemde producten van Stampin’Up! Is dat heel eenvoudig. Een leuke manier om zelf ( of voor iemand als cadeau) met deze mooie hobby aan de gang te gaan is de Paper Pumpkin box die nu te bestellen is. Voor €26,00 maak je 8 mooie kaarten. Het enige wat je extra nodig hebt is een clear blok. De rest zit in de doos, zie mijn blogpost van gisteren.

Ik help jou graag met je bestelling op Madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
World Map Dies
[152712]
€ 38,00
Stamparatus
[148187]
€ 59,00

Categorieën:Dies, dies dinsdag, kaarten, kaarten maken, Stamparatus

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s