Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije vrijdag: bedankt kaartje

Vandaag laat ik weer een ander ontwerp zien wat ik gemaakt heb met de producten uit de Paper Pumpkin Box of Sunshine.

Ik heb weer een basiskaart uit de doos gepakt. Een zwart/witte sticker, een witte banner en de sequins. Uit mijn eigen voorraad komt het hart wat ik met de Be Mine Stitched Framelits Dies gestanst heb uit Pumpkin Pie cardstock. De stempels komen uit de mooie Nederlandse stempelset: Bedanken in stijl. Ik heb het grote woord bedankt gestempeld met memento inkt en daarna de rondjes ingekleurd met mijn Dark Paper Pumpkin stampin Blend. Dit deed ik op een reststukje Whisper White van 2,5 cm zodat ik hem in mijn Lovely Labels Pick a Punch pons kon doen.

Wat sequins erop voor de Bling Bling en mijn kaartje was klaar. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Hieronder zie je het kaartje zoals het voorbeeld in de doos. Ook superleuk en eenvoudig te maken. Zo heb je snel een mooie kaart om te sturen om iemand op te vrolijken of beterschap te wensen.

Heb ik je nu nog niet overtuigd dat dit een geweldige box is die je moet hebben hihi. Ik help jou graag met je bestelling. Dit is ook een super leuk cadeau voor iemand die creatief is of op zoek naar een nieuwe hobby. De doos compleet kost €26,00, de verzendkosten zijn standaard €5,95 bij Stampin’Up! Of je nu voor €25,00 besteld of voor €250,00. Is jouw bestelling boven de €60,00 dan neem ik de verzendkosten voor mijn rekening. Mail mij maar op Madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:creatief, kaarten, kaarten maken, Ponsen, Stampin'Blends

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s