Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: Ik mis je hier beneden en denk heel vaak aan jou. Zachtjes fluister ik naar boven dat ik heel veel van jou hou.

Vandaag en morgen zijn mijn trouwdagen: 30 en 31 augustus 1985 beloofden we van elkaar te houden tot de dood ons scheidt . Wat waren het prachtige dagen. Helaas eindigt een huwelijk met de dood van een van de partners. Officieel heet ik geen van den Eijnden meer. Maar liefde stopt niet na de dood. Dus draag ik nog steeds met trots jouw naam en die van de kinderen. En blijven dit mijn trouwdagen. Van de kinderen kreeg ik een prachtig boeket en morgen ga ik bloemen op jouw graf zetten.

Vandaag ben ik te moe. Gisteren heel hard geklust en nu betaal ik daar de tol voor. Mijn spieren en gewrichten doen zeer en vanavond moeten we naar Heeze voor de Brabantsedag. Dus ik wacht tot het een beetje droog is en ga dan even ontspannen in de jacuzzi. Hopelijk helpt dat.

Je stuurde heel lief je zonnetje maar ook heftige regenbuien want hoe graag was je nog bij ons geweest. Voor altijd in ons hart.

Ine

Categorieën:Geen categorie

2 antwoorden

  1. Héél, héél veel sterkte deze dagen; een stoel blijft leeg, een stem blijft zwijgen maar in jouw hart zullen de herinneringen blijven. Lieve groetjes, Willy Vink

    Like

  2. Dank je wel voor je lieve woorden Willy!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s