Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: het laatste voorbeeld kaartje uit de Share Sunshine Paper Pumpkin box

Vandaag het vierde voorbeeld kaartje uit de Paper Pumpkin box. Dit vind ik weer een geweldige kaart. Erg mooi met de gouden strepen. En die mooie ananas. Super eenvoudig om te maken.

Je drukt de ananas uit het vel. En plakt die op de kaart. Je plakt dan de zwart witte sticker strook erover heen. Je stempelt de tekst op de banner en plakt die met dimensionals op de zwart witte strook. Nog wat sequins voor de bling bling en klaar is je kaart. En hij past perfect bij de envelop.

Morgen laat ik nog een alternatief ontwerp zien die ik van deze kaart gemaakt hebt. Deze box is echt super! Prachtige ontwerpen die makkelijk na te maken zijn en doordat er zoveel in zit kun je heel gemakkelijk door kleine aanpassingen andere kaarten maken. En hou je nog genoeg over om met eigen basis materialen nog meer kaarten te maken. Mijn nieuwe doos is al binnen, wil jij deze ook bestel hem dan snel bij mij op Madebyinepie@gmail.com

Deze doos is echt ook voor beginnende kaartmakers of voor kinderen. Leuk cadeautje! Dus bestel er meteen 2! De verzendkosten blijven €5,95 of je er 1,2 of 3 besteld.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s