Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: mijn uitvoering van het model van gisteren

Hoe leuk is het om met 1 stans een hele andere kaart te maken. Deze hartstans uit de Be Mine Stitched Dies snijdt niet alleen een hart uit maar je krijgt ook een mooi open hart stansje wat ik hoogstwaarschijnlijk op het etiket van de doos ga gebruiken.

Het kleinere hart heb ik met dimensionals in de kaart geplakt. En daar de gestempelde banner schuin over heen geplakt. Ook met dimensionals.

Wat bling bling sequins erbij en je hebt een hele stijlvolle kaart die je bijvoorbeeld voor een huwelijk kunt sturen. De envelop past er perfect bij.

Zo dit was het laatste kaartje uit deze serie. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien welke kaarten je kunt maken met de box en dat je met wat eigen inbreng er hele andere kaarten mee kunt maken. Ik vind het echt heel jammer dat wij niet de maandelijkse Paper Pumkin hebben. Misschien moet ik zelf maar een box maken. Met basiskaarten Dsp en wat embelishments. Laat maar weten of hier interesse voor is.

Het is nu 1 september en meteen het begin van een gave actie van Stampin’Up! Wil jij ook van je hobby je beroep maken? Stap dan in bij Team Madebyinepie. Je krijgt dan een leuke korting op je producten en kunt gaan werken aan een eigen team en klantenbestand. Om je meteen te helpen met je eerste workshop krijg je deze maand gratis producten bij het instappakket. Normaal mag je voor € 175,00 aan producten uitzoeken en betaal je slechts € 129,00. Nu krijg je er nog 2 stempelsets bij, rhinestones en 2 verschillende varianten kaartpakketjes waarmee je 8 kaarten ( in totaal dus 16) kunt maken. Het enige wat je nog nodig hebt is lijm,inkt, stempelblok, snij gereedschap of een schaar. Die kun je dan meteen uitzoeken voor die €175,00. En bevalt het je toch niet mag je alles gewoon houden en vervalt na 3 maanden je demoschap. Geen addertjes onder het gras. Ik ben 5 jaar geleden ook ingestapt voor de korting maar niet meer uitgestapt hihi. Ik heet jou graag van harte welkom in mijn team.

Liefs Ine

Categorieën:creatief, Dies, Stampin Cut & Emboss Machine, Stampin'Up!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s