Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: mini huisjes.

Op bladzijde 26 van de mini catalogus staat de mooie bundel Coming Home. Als je deze stempelset aanschaft los of in de bundel, doneert Stampin’Up €3,00 aan instanties die zich bezighouden met adoptie, pleegzorg en onvruchtbaarheid. Dit in het kader van Making A Difference. Ieder jaar kiezen ze een ander goed doel. Zo trots om onderdeel van dit bedrijf te zijn. En natuurlijk koop ik ieder jaar de stempelset die bij de actie hoort. En dit was echt geen straf want de stempelset en dies zijn fantastisch. Niet alleen voor de kerst maar ook gewoon door het jaar heen.

De minihuisjes die je met de stansen kunt maken zijn super schattig. Onze CEO Sara heeft laatst in een filmpje laten zien hoe je ze kunt maken. Echt makkelijk en zo leuk dus dat heb ik natuurlijk gedaan.

Er past precies een mini badbruisbal in: hoe leuk is dat en het ruikt ook nog lekker! Lief klein cadeautje. Maar je kunt er natuurlijk ook chocolade in doen.

Wat heb je nodig? 2 keer een huisje uitstansen. Dan een strook snijden van 21/2” bij 11/4”. Score met de lange kant boven op 3/4” aan twee kanten. En met de korte kant boven scoren op 1/8” aan beide kanten. Knip weg zoals op de foto:

En vouw alle lijnen. Plak nu het huisje in elkaar. Easy peasy!

Superleuk ook als tafel versiering met bijvoorbeeld een naam erop.

Wil jij ook deze leuke set hebben en meteen een goed doel steunen bestel hem dan bij mij op Madebyinepie@gmail.com. Ik help jou graag,

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:Dies, Doosjes, Stampin Cut & Emboss Machine

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s