Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: even quality time met mijn schatje.

Vandaag is het prachtig weer en Willem was vrij dus we hebben de fietsen gepakt en een route uitgezocht. Heerlijk in het zonnetje zonder jas fietsen. We komen op plaatsen waar we nog nooit geweest zijn. Hartstikke leuk. Net gestopt voor een heerlijke lunch en nu weer verder.

Aanstaande maandag is er weer Koffie en Kaart en ik heb al een leuk model in gedachten. Ivm Corona maar 4 personen aan mijn tafel.

Dit model heb ik ge-cased van Cindy Schuster. Zij liet zien hoe leuk je een kleuren verloop met strookjes en blends kunt maken. Zij gebruikte de Beautiful World set en ik koos voor de Poppies. En mijn Lovely Labels Pick a Punch pons. Benieuwd voor welke kleuren en sets de dames maandag gaan.Fijn weekend.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s