Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: thee vraagje:Wat is jouw favoriete dag van de week?

Dat is natuurlijk de zondag. Toen Pieter en ik vroeger verkering hadden was dat al zo. Pieter was een boerenzoon en werkte zaterdags op de boerderij dus de zondag was onze dag. Later werkte ik op zaterdags dus was de zondag helemaal heilig. En toen de kinderen kwamen en Pieter een hele drukke baan had in de It was zondag echt familie dag. Vaak ook onze favoriete pyjama dag. Ik zie Pieter nog steeds zitten in zijn joggingpak kleurend met de kids op de grond.

Toen Dennis nog bij Psv in de jeugdopleiding voetbalde waren er vaak ook wedstrijden op zondag. Daar gingen Willem en ik trouw heen. Willem hockeyde op zondags dus de eerste jaren ging ik mee. Was erg gezellig met al die mannen op de bank. Maar omdat ons leven zo druk was met 5 opgroeiende zonen vond ik het later ook fijn om zondag lekker niks te doen.

Nu zitten we in een fase van ons leven dat de boys hun eigen leven leiden. Uit huis wonen, zondags voetballen of bij hun vriendin zijn. En nu vind ik het heerlijk om met ons tweetjes heerlijk in de zon te ontbijten. Dadelijk lekker in de jacuzzi te zitten en dan of golfen of met Stampin’Up! bezig te zijn. Genieten vind ik dat. Oh en natuurlijk de race van Max Verstappen kijken.

Wat is jullie favoriete dag?

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s