Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: koffie en Kaart

Vandaag 3 dames op Koffie en Kaart gehad. Dame nr 4 belde helaas vanochtend af. Maar ik zorg dat ze een pakketje krijgt om zelf een kaart te maken.

Mijn voorbeeld kaarten.

Ik had de strookjes kaarten als voorbeelden gemaakt en die vonden de dames erg leuk. Voor iedereen had ik 6 strookjes gesneden van 1,9 cm bij 10,5 cm. Deze mochten ze inkleuren met de Stampin’Blends. Ik heb mijn blends per kleur groep in mijn Stampin’ Blends Storage bakjes en de ene dame wilde blauw, de andere paars en de laatste wilde rood. Zulke leuke kaarten hebben ze gemaakt: ik was echt trots op hun.3 Totaal verschillende kaarten. Ook verschillende ponsen zijn gebruikt de Lovely Labels Pick a Punch en de Banners Pick a Punch. Deze zijn beide bij mij te bestellen op madebyinepie@gmail.com

Super mooi toch. Leuk dat die gekleurde strookjes de creativiteit bij de dames naar boven haalde.

Morgen op Dies Dinsdag laat ik mijn voorbeeld kaarten beter zien, dus kom morgen weer hier op mijn blog langs.

De tafel na het knutselen. Er is hard gewerkt.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:kaarten, kaarten maken, koffie en kaart, Makkelijke Maandag, Ponsen, Stampin'Blends, Stampin'Up!

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s