Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: de voorbeeldkaarten voor Koffie en Kaart

Iedere eerste maandagmiddag van de maand is er Koffie en Kaart bij mij thuis. In verband met de Corona regels kan ik nu maar 4 personen per keer ontvangen. Voor €6,00 maak je dan tussen 14.00 en 16.00 uur een leuke kaart. Alle materialen en drinken en wat lekkers zitten daarbij inbegrepen. Het is altijd super gezellig en iedereen gaat met een mooie kaart naar huis. Wil je een extra kaart maken dan kan dat, maar dat kost €2,00 extra.

Ik dek altijd gezellig de tafel en zorg voor voorbeeldkaarten. Sommige dames maken die precies na en andere gebruiken hun eigen creativiteit om er iets moois van te maken. Hoe langer de dames komen hoe vaker het laatste voorkomt en dat vind ik super leuk! Ik leg 2/3 stempelsets neer maar als iemand een speciale kaart wil maken bijvoorbeeld een geboorte kaartje dan kan dat natuurlijk.

Deze zonnige kaart heb ik gemaakt met al mijn gele Stampin’Blends en de Bijzondere Zonnebloemen bundel.

Deze kaart heb ik gemaakt met mijn rode Stampin’Blends en de Poppies

En de laatste kaart heb ik gemaakt met mijn groene Stampin’Blends en de set Natuurlijk Voor Altijd.

Leuk dat gisteren ook de blauwe en de paarse Stampin’Blends werden gebruikt. Ik had eerst alleen de Lovely Labels Pick a Punch pons gebruikt maar gisteren had ik de Banners Pick a Punch ook op tafel gelegd en dat zag er ook erg gaaf uit. Heb je geen Stampin’Blends of ponsen dan kun je de achtergrond ook gewoon maken met strookjes cardstock. En anders weet ik wel een goed adres waar je ze kunt kopen hihi :Madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Categorieën:Dies, dies dinsdag, kaarten, kaarten maken, koffie en kaart, Stampin'Blends, Stampin'Trimmer, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:, , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s