Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: mannen verjaardags kaart

Aanstaande zaterdag is weer de maandelijkse Facebookhop van ons team. Daar ben ik de hele middag zo druk mee geweest dat ik vergat om deze blog te schrijven. Maar beter laat dan nooit toch hihi.

Dit is een leuke mannenkaart. Onze buurman was er blij mee. En best eenvoudig om te maken. Ik stempel vaak afdrukjes op reststukjes Whisper White en die kleur ik dan in bij de tv met mijn Stampin ‘Blends. Zo heb ik een heleboel auto’s gekleurd. Deze komen uit de geweldige set Coming Home. Ik zag de kever( mijn man’s eerste auto) en wist dat ik deze set wilde hebben plus je steunt er het goede doel mee. Want van iedere verkochte stempelset doneert Stampin’Up! € 3,00 naar organisaties die zich bezighouden met adoptie, pleegzorg en vruchtbaarheidsonderzoeken. Geweldig toch!

De basiskaart heb ik eerst ge-embossed met de Brick & Mortar embossing folder voor een stoere look. En daarna heb ik de auto’s met mini-Dimensionals op de kaart geplakt. De tekst (Gefeliciteerd uit de set Kaartje van Mij)op een ander reststukje Whisper White gestempeld en uitgestanst met een stans uit de Stitched So sweetly dies set. En klaar was mijn kaart. Ik ga deze autootjes nog vaak gebruiken, er zitten stansen bij dus je hoeft niet te knippen. Ook leuk om jullie te laten zien dat dit dan wel een kerst set is maar je het gewoon ook het hele jaar door kunt gebruiken. Heb jij interesse in deze bundel of de embossingfolder help ik jou graag op Madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:creatief, Dies, Embossen, kaarten, kaarten maken, Stampin Cut & Emboss Machine, Stampin'Blends, Stampin'Trimmer

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s