Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: opdracht kaartje

Voor wie het nog niet wist: ik maak ook kaarten in opdracht. Speciale verjaardags kaarten, geboorte kaartjes, beterschaps kaartjes, rouwkaartjes en jubileum kaartjes.

Dit kaartje heb ik in opdracht gemaakt omdat iemand 40 jaar in dienst was. Daar hoort een bloemetje bij vind ik dus daarom heb ik de mooie stans Banner Blooms Gebruikt. Ik heb het prachtige Rainbow Glimmer papier gebruikt want die is zo mooi van kleur. Helaas is het op de foto niet goed te zien maar het is in het echt nog mooier. Aan de achterkant van het cardstock heb ik eerst een stuk adhesive sheet geplakt. Zodat je het als een sticker op kunt plakken.

De cijfers 40 komen uit de Playful alphabet set. Zeker een favoriet van mij omdat er letters en cijfers stansen inzitten. De kleine sparkle stempels in de hoeken komen uit de bijbehorende stempelset Pattern Play. Als je ze als bundel koopt krijg je 10% korting. Binnen in de kaart had ik nog gestempeld: gefeliciteerd…. met je mooie prestatie! Als het kon, gaf ik je een staande ovatie maar hier is alvast een kaartje. Deze leuke tekst komt uit de set Kaartje van mij. Nog wat rhinestones voor de bling bling en het kaartje was klaar. De opdrachtgeefster en de ontvanger waren er allebei heel blij mee dus missie geslaagd!

Alle producten kun je bij mij bestellen, ik help jou graag. En mocht je een speciale kaart willen dan mag je me ook mailen op: Madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Adhesive Sheets
[152334]
€ 12,00

Categorieën:creatief, Dies, kaarten maken, Stampin Cut & Emboss Machine

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s