Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo zaterdag: Facebook hop nazomer

Vandaag doe ik weer mee aan de maandelijkse Facebook hop van ons team de Lovely Stampers. Het thema is: Nazomer. En ik moet eerlijk zeggen dit vond ik eerst wel een moeilijk thema. Maar na overleg met mijn teamgenootje en vriendin Danielle had ik toch al meer ideeën en toen viel mijn nieuwe stempelset op de mat. Nothing is better than uit de mini catalogus. En bam ik had een idee. Vandaag komen onze vakantie vrienden bij ons Bbq-en en ik wilde nog iets leuks maken voor hun 2 dochters. En dit is het geworden: Coctails To Go. (deze naam heb ik van mijn teamgenootje Simone)

Een super gave cadeau verpakking voor 2 flesjes Martini Tonic. Deze flesjes zag ik laatst bij de Action en dacht al leuk om cadeau te geven en nu viel alles op zijn plek. Twee vliegen in 1 klap, een cadeau en een project voor de hop.

Ik wilde eerst een verpakking zelf maken en toen schoot mij te binnen dat ik de Mini Coffee Carriers nog had liggen en dat deze echt niet alleen voor koffie te gebruiken zijn.

Een geweldig Nazomer project toch? Heerlijk zomers met die frisse kleurtjes en natuurlijk de Timeless Tropical stempelset. Vond het echt super leuk om te maken en heb er ook een YouTube filmpje van gemaakt:

Als je nog geen abonnee bent zou ik het fijn vinden als je dat wel wordt en graag een duimpje omhoog geeft want dat stimuleert mij enorm om door te gaan. Ik vind het nog steeds een hele opgave, niet alleen het filmen maar ook het uploaden en Michael mijn zoon is weer terug naar Tilburg dus kan mij ook niet helpen. Maar jullie likes en lieve commentaren zijn echt een duwtje in de rug. Willen jullie naar aanleiding van dit project, producten willen bestellen dan kan dit op Madebyinepie@gmail.com ik help jullie graag.

Ga gauw langs mijn teamgenootjes hoppen want ik weet zeker dat zij ook geweldige projecten hebben gemaakt.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Paper Snips
[103579]
€ 12,00

Categorieën:#youtube, creatief, Dies, Doosjes, Ponsen, Stampin Markers, Stampin'Blends, Stampin'Up!

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s