Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: friends fun and good food.

Gisteren kwamen onze vrienden uit Hilversum gezellig bbq-en. We hebben elkaar 4 jaar geleden ontmoet op de camping in Kroatie en dat klikte erg goed tussen de tieners en ons als ouders. Het jaar erop zijn we samen naar Montescuidaio gegaan in Italie. En weer was het een topvakantie. Met een geweldige golfdag op Punta Ala als hoogtepunt voor mij. We zien elkaar maar 1 of 2 keer per jaar en dus was het tijd voor een bbq. En laat het nu prachtig weer zijn dat hadden we niet durven hopen toen we de datum prikten.

Geprobeerd om de tafelschikking zo Corona proof te maken als mogelijk was en braaf de elleboogbox gegeven. Heerlijk gegeten, gekletst, gelachen herinneringen opgehaald: topavond.

Zoals gewoonlijk hadden we weer teveel eten dus doen we het vanavond met 2 kids dunnetjes over. Vandaag wordt een rustdag, ik heb last van mijn gewrichten: teveel gedaan en gelopen gisteren maar het was het waard. Straks lekker in de jacuzzi om de spieren te ontspannen en genieten van de nazomer.

Hoe vonden jullie de Facebook hop? De meiden waren erg blij met hun Cocktails to Go cadeautje. Voor de ouders hadden we een scheepstoeter en had ik een mapje met zelfgemaakte kaarten gegeven allemaal in het maritieme thema. Ze hebben namelijk net een sloep gekocht.

Leuke projecten hadden mijn teamgenoten ook gemaakt he? Ook alle door hun gebruikte materialen kun je bij mij bestellen op Madebyinepie@gmail.com

Fijne zondag, liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s