Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: of toch niet.

Vandaag geen makkelijke maandag kaartje maar een nieuw YouTube filmpje. Deze stond al heel lang op de planning maar omdat Willem thuis werkt was het lastig om te filmen. Vandaag is hij weg en kon ik in alle rust het filmpje opnemen.

Deze kaart heb ik gemaakt voor mijn oudste zoon Dennis die vanaf 1 september is gaan samenwonen met zijn vriendin Maartje. We hebben natuurlijk geklust en ik had als verassing een mand gevuld met lekkere en leuke producten, in plaats van een kraammand een verhuismand:

En daar hoorde natuurlijk een mooie kaart bij. Ik had net een Pull Tab Slider kaart gemaakt. Dit idee zag ik bij Dawn’s Stamping Thoughts en toen kreeg ik het idee van het rijdende autootje.

Zo fijn als iets wat je in je hoofd hebt ook uit je handen komt en zelfs leuker dan je gedacht had.

Ik had alle onderdelen al klaar liggen maar het kwam er maar steeds niet van om te filmen. En het filmpje van de Facebook hop moest natuurlijk eerst af.

Vandaag is het gelukt, ik ben niet helemaal tevreden want omdat ik deze kaart al een maand geleden gemaakt had moest ik echt nadenken hoe de juiste volgorde ook alweer was. Dus er zitten wat haperingen in maar ik hoop dat jullie het toch goed kunnen volgen en deze kaart na gaan maken.

Alle producten zoals de foam adhesive strips, de stempelset en de stansen kun je bij mij bestellen op Madebyinepie@gmail.com

Dit zijn de maten :

-basiskaart van 21cm bij 14,9 cm ril op 10,5cm

Whisper white:

-12,7 cm bij 9,5cm

-12,7cm bij 3,2cm

Rest stukjes Whisper White om het autootje op te stempelen en het bevestigings strookje uit te ponsen ( ik gebruikte de story label pons)

-Dsp ( World Of Good) 12,7 cm bij 3,2 cm

4 foam adhesive strips van 12,5 cm

Wil je een complete beschrijving dan mag je mij mailen en stuur ik het jou toe. In deze beschrijving heb ik de maten in cm’s en inches gedaan. In combinatie met mijn filmpje moet het jullie ook makkelijk lukken. Heel veel plezier met het namaken en ik vind het altijd leuk om jullie resultaten terug te zien.

Vergeten jullie niet om je te abonneren om mijn Youtube kanaal en een duimpje omhoog zou fantastisch zijn, dat stimuleert mij enorm om nog meer filmpjes te maken. Kleine moeite, groot gebaar!

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:#youtube, kaarten, Makkelijke Maandag, Ponsen

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s