Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: de andere kaart uit mijn YouTube filmpje

Vandaag wil ik hier de andere Pull Tab Slider kaart laten zien. Deze kaart had ik als eerste gemaakt naar aanleiding van een tutorial van Dawn’s Stamping Thoughts. Zo leuk met de walvis. En toen ik een verhuiskaart voor Dennis moest maken kreeg ik opeens het idee voor de rijdende auto. Dus toen ben ik zelf aan het meten gegaan en heb de kaart voor Dennis en Maartje ontworpen.

Zoals je ziet zit hier het mechanisme hoger: je ponst hier zover als het papier in je pons past. Dus hoef je geen potlood lijn te trekken. Ook de Story Label Punch hou je hier heel want er komt een groot element op. De stitched rectangle. Het Dsp is ook van deWhale of a Time Suit. Echt super leuk papier wat weinig nodig heeft. En de tekst komt uit de stempelset Whale Done. Ik heb de achtergrond zelf gestempeld vond het anders te wit.

Wil jij de Whale Done set bestellen of de gebruikte ponsen mail dan naar Madebyinepie@gmail.com ik help jou graag.

Mocht je het gemist hebben van deze techniek heb ik een YouTube filmpje gemaakt op mijn kanaal Ine van den Eijnden. Het is eenvoudiger dan je denkt, jij kan het ook.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:#youtube, creatief, Dies, dies dinsdag, kaarten, kaarten maken, Ponsen

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s