Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: minialbum voor Willem

Gisteren was mijn Willem jarig en dat hebben we goed gevierd met een heerlijke lunch bij Quisine in Veldhoven. Heel toevallig was onze vriend Robin er dus dat was echt de kers op de taart.

Ik had als cadeau een mini album gemaakt wat precies in een mini Paper pumkin doosje past. Met allemaal foto’s van gezamenlijke vakanties en dagjes weg.

Hier past natuurlijk het World of Good Dsp perfect bij. Ook de stempelset en de bijbehorende stansen heb ik gebruikt.

Het grote voordeel van mijn demoschap is dat ik heel veel sets heb om uit te kiezen qua teksten. En met de rectangle stitched dies heb ik die uitgestanst.

Willem werd er emotioneel van zo mooi vond hij het. Kijk daar doe je het voor.

Wil jij ook zo’n leuk mini album in een doosje maken schrijf je dan in voor de workshop op woensdagavond 21 oktober van 19.30 tot 21.30.De kosten zijn inclusief alle materialen, drinken en wat lekkers : €12,50. Je kunt er bijvoorbeeld ook een baby album van maken of voor een huwelijk of jubileum.

Je kunt zelf foto’s meenemen of ik kan ze voor jou met mijn Sprocket uitprinten maar dat kost €1,00 per foto. Wel snel opgeven ivm Corona kan ik max 6 personen kwijt. Mail mij op madebyine@gmail.com

Gisteren had ik het al aangekondigd morgen en echt alleen morgen kun je verschillende stempelsets met 15% korting bij mij bestellen. Het zijn er heel veel, zelfs achtergrond stempels en kerst stempels en ook de schatiige zebra’s en grappige geiten zijn in de aanbieding:

Stempelsets met korting:

Let op hierboven zijn nog de originele prijzen en daar gaat dan nog de korting vanaf! Wil je een pdf ontvangen met de juiste prijzen mail mij dan even want het zijn er teveel om apart te vermelden.

Nederlandse Sets:

Vlinderdans kost nu 21,25 Kaartje van mij kost nu 22,95 Knusse Kerst 22,95 en Volop Vrienden nu 23,80

Wees er snel bij want het is echt alleen morgen te bestellen met korting. Is je bestelling boven de €60,00 dan neem ik de verzendkosten voor mijn rekening en wordt het netjes thuis bij jou bezorgt in heel Nederland. Bij mij thuis ophalen mag ook.

Liefs Ine

Categorieën:creatief, Dies, Doosjes, Mini album

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s