Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: mannen verjaardags kaart.

Vandaag is mijn grote schat jarig. Dus laat ik hier een mannen verjaardags kaart zien. En nee deze is niet voor hem maar gewoon voor in mijn kaartenrek voor de verkoop.

Willem krijgt een hele speciale verjaardags kaart natuurlijk en die laat ik hier morgen zien anders is het geen verassing meer. Hij werkt thuis vanochtend en vanmiddag gaan we samen iets leuks doen en dan vanavond met 3 zonen uit eten bij Sopranos.

Deze kaart is echt heel makkelijk en kon eigenlijk ook voor de woensdag, want hij is gemaakt van restjes cardstock. Strookjes van 2,5 cm bij 10,5 cm en dan met de Banners Pick A Punch geponst. En bestempeld met 5 leuke teksten uit de geweldige Itty Bitty Birthdays set. Echt zoveel leuke teksten!

De sparkle stempel komt uit de set Pattern Play en voor de Bling Bling heb ik weer de mooie Blue Adhesive-Backed Gems gebruikt, die vind ik zo mooi en ook erg stoer vandaar dat ze ook goed op een mannen kaart passen.

De binnenkant heb ik eenvoudig bestempeld met nog een tekst uit de stempelset de sparkles en 1 mini gem.

Stampin’Up! komt woensdag 23 september met een gave 24-uurs actie. Een geselecteerd aantal stempelsets kun je dan ( alleen op de 23ste) bestellen met 15% korting!!!!!

Zodra ik weet welke stempelsets het zijn laat ik het jullie weten, dus hou mijn social media in de gaten.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Makkelijke Maandag, Paper Trimmer, Ponsen

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s