Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: mini paper pumpkin met tags.

Van de week zag ik een techniek bij een collega demo Karen Hadler van Stampingbees waar ik helemaal blij van werd. Ik hou ervan om te kliederen met inkt en sponsjes. Dus dit wilde ik zeker uitproberen. Het ziet er zo sprookjesachtig uit.

Het mini paper pumkin doosje vind ik zo leuk, een mooi formaat om van alles in te doen. En omdat ik zo blij werd van het eindresultaat wilde ik niet stoppen met spelen met inkt en sponsjes. Ik heb dus 4 tags gemaakt die in het doosje kunnen. En er is nog ruimte voor bijvoorbeeld chocolaatjes. Of een gezichtsmasker.

Dit lijkt me ook een goed idee voor een workshop. En ik ga er zeker ook een filmpje van maken. Daarom vandaag niet alle info over de gebruikte materialen en de afmetingen. Wil je toch meer info, stuur mij dan een mailtje op Madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Categorieën:Doosjes, Workshop

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s