Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: lekker kliederen met inkt.

Gisteren liet ik hier mijn tags en doosje zien en gisteravond en vandaag ben ik lekker door gegaan met sponsen. En heb ik deze twee kaarten gemaakt. Mijn handen werden een beetje blauw maar vanochtend in de douche met haren wassen zijn ze weer mooi schoon.

Ik hou ervan om met inkt en sponsjes aan de gang te gaan: heerlijk rustgevend en iedere achtergrond wordt weer anders.En ook leuk om met de water painters kleur toe te voegen aan de tekst. En bij de dieren heb ik kleur toegevoegd met de wink of Stella en dan zitten er mooie glitters in die je helaas het beste s’avonds ziet en wat ik niet duidelijk op de foto krijg. Ik doe dan wat inkt op een clear block en verspreidt het dan met de Wink Of Stella net zoals ik dat met een Water Painter zou doen.

Ik heb een combinatie van de stempelsets Whale Done en Seaside Notions gebruikt. De kleuren inkt zijn: Misty Moonlight, Pool Party, Coastal Cabana, Seaside Spray en Balmy Blue. Er is geen goed of fout, gewoon lekker doen wat jij mooi vindt.

Deze kaarten kun je ook bij mij kopen of op bestelling laten maken. En natuurlijk zijn de stempelsets, en de gebruikte materialen bij mij te bestellen op Madebyinepie@gmail.com.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Water Painters
[151298]
€ 14,50
Sponge Daubers
[133773]
€ 6,00

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s