Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo zaterdag: Memorial Day

Vandaag is de sterfdag van mijn man en ga ik met onze 4 kids de dag doorbrengen. Naar het graf en daarna lekker uiteten bij ons favoriete restaurant Sopranos. Mooie herinneringen ophalen en mooie nieuwe maken. Zo trots op mijn vier kinderen. Hoe ze met elkaar omgaan en met mij. Wat ze bereikt hebben nu al in hun leven: super trots. Want helaas weet ik zelf uit ervaring dat het niet meevalt om op te groeien zonder vader.

Weer een kaartje met die leuke techniek. My love for you is bigger than the ocean. Mooie toepasselijke tekst.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s