Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: We have a Hero we call him Papa.

Gisteren gingen Michael en ik bloemen kopen voor op het graf. De andere kids bleven braaf in de auto ivm de Corona regels. We hadden twee mooie stukken in onze winkelwagen liggen toen we dit houten hangertje zagen bij de kassa. Ja, die konden we niet laten hangen natuurlijk. Pieter was (is) hun held hun grote voorbeeld: nooit opgeven, vechten voor iedere dag dat hij langer bij ons kon zijn. De arts in het ziekenhuis was zo verbaasd dat Pieter al die tijd gewoon naar boven ging en bij mij sliep. Dat hij vrijdags gewoon eitjes voor ons had gebakken. Hij zei dat heeft uw man puur op wilskracht gedaan. Ik zei:”u noemt dat wilskracht, ik noem dat pure liefde “. Hij woog vroeger tegen de 100 kilo maar op het laatst maar 35😞. En hoe moeilijk het ook was in het ziekenhuis schreef hij nog: ik geniet van iedere dag.

Bij de uitvaart werd dan ook het liedje Hero van Mariah Carey gedraaid want dat vond ik perfect bij hem passen: mijn Hero, mijn held.

Iedereen bedankt voor de lieve kaartjes, bloemen, appjes en mooie woorden op Facebook. We hebben een hele fijne Memorial Day gehad. Zo trots op mijn kinderen, ik kan zo genieten hoe leuk ze met elkaar en met mij omgaan. We hebben mooie herinneringen opgehaald en een mooie nieuwe gemaakt. Op een bepaald moment hadden we het tijdens het eten over voetbal, ja ook Mandy is gek van voetbal, en ik zag de lege stoel naast mij en had het toen even moeilijk, want wat had Pieter genoten om hier bij te zijn. We zijn allemaal gek van deze sport. En hoe heerlijk zou hij het hebben gevonden om zijn kids hier zo enthousiast over te horen praten en lachen. Maar ik geloof dat hij van boven echt meekeek. Vrijdagnacht regende het heel hard, maar toen ik wakker werd scheen de zon: Pieters zonnetje. Toen we met ons vijven bij het graf stonden voelden we de warmte van de zon: zo fijn. En de hele dag is die zon er geweest pas toen we in de auto naar huis reden begon het te regenen. En dat de hele avond lang. Mijn familie en vrienden geloven er ook heilig in want steeds als ik vakantie heb of een feest geef of de kids hebben een belangrijke dag: dan stuurt Pieter zijn zon. Zo mooi kan liefde zijn!

Vandaag dus dit kaartje met alleen Hero erop. Je kunt natuurlijk iedere tekst erop zetten. Ik vind de Playful Alphabet Dies fantastisch. Een mooie maat en lettertype. En natuurlijk moeten er hartjes bij: voor altijd in ons hart.

Fijne zondag.

Liefs Ine

Als je op onderstaande link klikt kom je direct in mijn webshop en zie je welke producten ik gebruikt heb.

https://s.tamp.in/vd34gs

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Quote

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s