Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: van harte gefeliciteerd! Kaart

Vandaag een makkelijk kaartje waar je altijd een voorraadje van wilt hebben want deze kaarten worden nog het meest verstuurd.

Dit is een verjaardagskaart die heel simpel te maken is. De basis kaart is van Purple Posy. Daarop komt een stuk van het mooie Playing With Patterns dsp. Deze heb ik eerst bestempeld met de de tekst Van Harte gefeliciteerd! Uit de set Voorjaarswensen. En het kleine hartje uit de set Meant To Be. Ik heb Coastal Cabana inkt gebruikt want die zit ook in het papier. Op de verpakking staat altijd welke kleuren erbij horen. Daarna plak ik een stukje lint erop die ik aan de achterkant vastmaak met wat tear and tape. Ik heb gekozen voor de Polka Dot Tule Ribbon.

Om de kleur Crushed Curry terug te laten komen gebruik ik de Playing with Patterns Resin Dots. Dat is het fijne van Stampin’ Up! dat alles zo mooi bij elkaar past.

Ons Dsp is zo mooi dat het vaak weinig nodig heeft. En het is aan beide kanten bedrukt dus je kunt nog kiezen ook.

Alle gebruikte producten kan je bij mij bestellen op Madebyinepie@gmail.com ik help jou graag.

Aanstaande 3 oktober is het World Card Making Day. Op deze dag kun je bij mij meedoen aan het kaarten buffet, je maakt dan 3 kaarten voor € 12,50 . Het is van 10.00 uur tot 12.00 uur. En alle materialen en drinken en wat lekkers zijn natuurlijk inbegrepen. Iedere extra kaart kost € 2,00. In verband met de Corona regels kan ik maar max 6 personen hier thuis ontvangen. Ik heb al 2 aanmeldingen dus alleen nog plek voor 4 personen. Meldt je dus snel aan op het bekende emailadres.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Makkelijke Maandag

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s