Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: geboorte kaartje

De dochter van vrienden van ons is bevallen van een tweede zoon:Viggo

En daar hoort natuurlijk een mooi kaartje bij. Ik wilde de Zany Zebras gebruiken want die vond ik wel bij deze stoere naam passen.

Ik heb gekozen voor Just Jade cardstock want dat vond ik ook stoerder dan Mint Macaron. Om een beetje een oerwoud look te creëren heb ik de basiskaart gedeeltelijk ge-embossed met de Greenery Embossing folder. De Zany Zebras heb ik met Just Jade inkt op Whisper White cardstock gestempeld en toen uitgeponst met de Rectangular Postage Stamp Punch.

En ze daarna links op de kaart met dimensionals opgeplakt. De letters van de naam komen uit de Playful Alphabet Dies. En die heb ik met liquid glue opgeplakt.

De tekst aan de binnenkant is van de Nederlandse set Voorjaarswensen. En heb ik met een Stitched So Sweetly Die uitgestanst. Op deze foto zie je mooi de ge-embossde binnen kant.

Ze vonden het kaartje erg leuk. Dit is een persoonlijke kaart die je niet in de winkel kunt kopen zeker met een naam die niet zo vaak voor komt. Alle gebruikte producten kun je bij mij bestellen ik help jou graag! Mail mij op Madebyinepie@ Gmail.com

Morgen is de laatste dag van de instapactie. Je bent altijd welkom in Team Madebyinepie maar dit is echt een superaanbieding.

Vanaf 1 oktober tot 31 oktober heeft Stampin’ Up! weer een geweldige actie: 15% korting op bepaalde uitgekozen Dsp pakken en daar zitten veel favorieten van mij bij: In Good Taste, Artistry Blooms, Whale Of A Time,Playful Pets en de Playing With Patterns die ik gisteren gebruikt heb. Ook diverse Kerst papier sets zitten erbij.

Vanaf 1 oktober kun je deze bij mij bestellen. Leuke tip doe het samen met een vriendin: kies ieder een pak uit deel dit in tweeën en dan heb je ieder de helft van twee pakken Dsp. En zo maak je bijvoorbeeld snel je kerstkaarten of je scrapbookpagina.

Wees er snel bij want dit is echt een super actie! Geef het aan mij door op het bekende mail adres.

Liefs Ine

Categorieën:creatief, Dies, dies dinsdag, kaarten, kaarten maken, Stampin'Up!

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s