Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over woensdag: visgraat techniek

In ons team The Lovely Stampers hebben we iedere maand een Kaartenswap. We worden dan gekoppeld aan een teamgenootje die zich ook opgegeven heeft. En we krijgen een opdracht. Dit kan een funfold zijn een kaarten sketch of een techniek.

Deze visgraat techniek stond al lang op mijn lijstje om te maken. Mijn teamgenootje Melissa die ook mijn swapmaatje was legde de techniek uit met washi tape. Maar ik had geen washi tape dus heb ik strookjes Dsp gebruikt. Om het wat makkelijker te maken heb ik eerst op de mat waarop ik het patroon ging maken een stuk adhesive sheet geplakt. Daarna strookjes Dsp in verschillende breedtes opgeplakt. Het dsp wat ik gebruikt heb is Artistry Blooms en laat deze nu de maand oktober in de aanbieding zijn: 15% korting!

Deze techniek is perfect om restjes Dsp te gebruiken of restjes cardstock.

En de uiltjes uit de set Have A Hoot zijn super schattig. Melissa was erg blij met haar kaart. Deze techniek ga ik zeker vaker toepassen want ons Dsp is zo mooi dat ik alle restjes bewaar en zo kun je er nog mooie kaarten mee maken. Ben jij ook zo’n fan van ons mooie Dsp papier: vanaf morgen heel veel soorten in de aanbieding, bestel ze snel op madebyinepie@gmail.com

Klik op onderstaande link en je komt in mijn online shop en daar zie je welke materialen ik gebruikt heb. Liefs Ine

https://s.tamp.in/Q7mmj6

Categorieën:creatief, kaarten, kaarten maken, Paper Trimmer, Stampin'Up!

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s