Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: nieuw Stampin’Up! Jaar

Vandaag begint voor ons Demo’s een nieuw Stampin’Up! Jaar. Ik kijk ondanks het laatste half jaar wat lastig was ivm Corona, terug op een geslaagd jaar. Ik heb al mijn doelstellingen gehaald.

Mijn titel van zilver behouden, dagelijks aanwezig zijn op social media, dagelijkse blog ( 1000 berichten al geschreven), meer klanten vinden, meer workshoppers, meer abonnees op Instagram en waar ik het meeste trots op ben: bijna 450 abonnees op mijn YouTube Kanaal Ine van den Eijnden. Dat filmpjes maken was mijn grootste drempel. Vooral ook het uploaden en bewerken. En opeens werd 1 van mijn filmpjes een grote hit:

Stampin’Up! 3D Cube is :3.892 keer bekeken🎉🎉🎉

En nog maar 9 personen en ik zit op 450 abonnees. Mijn doelstelling was 100. Echt hier ben ik zo trots op.

Dus binnenkort weer een nieuw filmpje. Dat is mij even niet gelukt door omstandigheden hier thuis.

Vandaag laat ik jullie een feestelijk doosje zien gevuld met kaarten met inspirerende teksten. Deze set is ontworpen door Ronda Wade samen met Sean Douglas, de man van Sara onze Ceo. De ontmoeting met hun en onze oprichtster Shelli zijn wel de persoonlijke hoogtepunten in mijn demoschap. Oh en de ontmoetingen met mijn Stampin’Up! helden: Pootles en Barry&Jay van Mitosu crafts.

De achtergronden heb ik weer gemaakt met de techniek die ik gezien heb bij Karen Hadler. Super leuk om te doen. En deze keer heb ik wat dikkere lijnen gemaakt. En die passen perfect bij de sterke teksten.

Ik heb wat waterdruppels toegevoegd en wat Wink of Stella.Ik vind de kaarten echt super geworden. En jullie?

Vanavond doe ik een bestelling weg, dus wil je een mooi pak Dsp bestellen met 15% korting laat het mij dan gauw weten.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Sponge Daubers
[133773]
€ 6,00

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s