Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije vrijdag: Sneak Peek World Card Making Day.

Morgen is het World Card Making Day. Ik had een kaartenbuffet gepland voor 6 personen maar ivm de strengere Corona regels mocht ik er maar 3 uitnodigen. Dus dan zit je al snel vol. Helaas heeft er iemand door ziekte af moeten zeggen en komen er maar 2 dames maar dat mag de pret niet drukken.

Ik heb 10 kaarten ontworpen en de benodigde cardstock al voor gesneden en alles netjes in bakken gedaan. Ze mogen 3 kaarten maken voor €12,50 inclusief wat lekkers en drinken. Er is nog 1 plekje over dus als je denkt dat lijkt mij wel iets mail mij dan gauw en dan zie ik je gezellig morgen. Van 10.00 tot 12.00 uur hier op de Faramir.

Dit is 1 van de kaarten die je kunt maken. Mandy is opnieuw bij mij ingestapt en kreeg deze workshop pakketjes bij haar instap pakket. Ik heb er deze kaart meegemaakt en vind hem erg mooi geworden.

Ook de envelop heb ik bestempeld met de mooie set Queen Anne’s Lace.

Vandaag was ik ook echt een bofferd, kreeg ik opeens dit van mijn schatje. Omdat ik zo goed voor hem zorg nu hij al 2 weken ziek thuis is. Ik vind dat vanzelfsprekend maar hij wilde zo laten zien hoe blij hij met mij is. Kijk daar scoor je punten mee. En ik ben natuurlijk ook blij met hem!

Ik krijg al veel bestellingen binnen voor ons mooie Dsp papier. Maandag plaatst ik weer een bestelling dus mail het gauw door op Madebyinepie@gmail.com ik help jou graag! En dan zijn we beiden ook blij.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s