Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo Zaterdag: World Cardmaking Day

Vandaag was mijn kaartenbuffet en alhoewel we maar met ons drieën waren was het super geslaagd. De dames gingen naar huis met 3 mooie kaarten en een leuk cadeautje.

Deze heb ik voor hun gemaakt: een mondkapjes mapje. Idee heb ik gezien bij Suze Bonnema een collega demo. Zo leuk en handig. De dames waren erg enthousiast.

Zo zag hun werkplek eruit. Iedere dame haar eigen tombowstation met Papersnips en Bonefolder en Pick Up Tool.

De clearblocks had ik in de vaatwasser gedaan en ieder had haar eigen bakje.

Ook de big shot en het nieuwe Stans en Emboss apparaat staan op anderhalve meter afstand. Ik heb echt geprobeerd alles zo safe mogelijk te doen.

De kaarten bakken stonden klaar en daarin zat alles wat ze nodig hadden. Ze namen dan het bakje mee naar hun werkplek. Er stond ook hand gel bij hun klaar.

Dit zijn de kaarten die de dames gemaakt hadden. Mijn voorbeeld kaarten zie je hier vast verschijnen in de loop van de week. Ik had er 10 gemaakt en ze mochten er 3 maken.

Het was dus weer super gezellig en hopelijk binnenkort weer mogelijk met meer dames. Maandag is er weer een Koffie en Kaart er is nog plek voor 1 dame. En maandagavond ga ik weer een bestelling doen dus geef het gauw door op Madebyinepie@gmail.com de Dsp aanbieding loopt super. Ik help jou graag.

Liefs Ine

Categorieën:creatief, kaarten, kaarten maken, koffie en kaart

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s