Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: Spread a little hapiness everywhere you go.

Deze mooie inspirerende tekst staat op de mooie doos van Rituals die ik van Willem kreeg vrijdag. Op het kleine kaartje staat ook al zo’n mooie tekst:

“This gift is the first step to creating beautiful memories” Geweldig toch? Als ik dit vertaal naar mijn Stampin’Up! dan weet ik door het sturen van kaarten en het geven van zelfgemaakte cadeautjes dat ik ook vreugde breng. Van Geldrop tot heel Nederland en zelfs in Australie en Amerika en Canada.

Michael had in Engeland een Canadese medestudente Mika. En zij was afgelopen maand jarig. Michael vroeg of ik een kaart voor haar kon maken en ik maakte dit minialbum:

Gevuld met foto’s uit Londen en ruimte waar Michael nog wat kon schrijven was dit een hele mooie verjaardags verassing uit Nederland. Ze was er super blij mee.

En ik had meteen inspiratie voor Willems verjaardag en het is ook de basis voor de workshop van 21 oktober. Deze zit al vol maar mocht jij deze ook een keer willen doen met je zus of vriendin, mail mij dan op Madebyinepie@gmail.com en dan plannen we samen een datum.

Morgen is er weer een koffie en kaart middag maar ook aanstaande donderdag. Op speciaal verzoek komen dan 3 andere dames die niet op een maandag kunnen. Dit kan dus ook. Wel minimaal ( en maximaal ) 3 personen. Je ziet ik ben erg flexibel want ik vind dit heerlijk om te doen. Mensen enthousiast maken voor deze hobby, ze een fijn gevoel geven en de ontvangers van de zelf gemaakte kaarten zijn ook blij: dus een win-win situatie.

Wil je zelf echt geen kaarten maken, ja die zijn er ook, dan kun je het ook bij mij bestellen. Van de week laat ik hier ook een mooie opdracht kaart zien waar ik zelfs een workshop mee ga doen. En ook cadeau labels zijn te bestellen bij mij.

Fijne zondag,

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s