Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: Zany Zebra verjaardags kaart

Zaterdag was het World Card making day. Ik had toen 10 kaarten voorbereid en dit is de eerste kaart:

Is het geen schattig kaartje? Het idee heb ik van Stampin’Up! Zij hadden deze kaart gemaakt met de geit en die heb ik ook gemaakt maar ik vond de zebra zo leuk dat ik die ook gemaakt heb.

Super makkelijk te maken met de Stamparatus.

Ook vandaag tijdens mijn Koffie en Kaart mogen ze deze kaart kiezen. Ik ben benieuwd want zaterdag was dit de eerste kaart die de dames uitkozen.

Gemaakt door Marga

Gemaakt door Gwen

Alles staat al klaar en ik heb er zin in. Weer 2 dames want ook hier heeft er iemand zich afgemeld wegens ziekte. Normaal zijn we met 4/5 dames maar ivm de Corona regels mogen er nu maar max 3 gasten komen.

Vandaag doe ik weer een bestelling weg. Dus wil jij ook wat van dat mooie Dsp met korting bestellen of heb je nog lijm nodig bonefolder of zo’n fijne schaar ( Paper Snips) laat het mij dan voor 22.00 weten want dan doe ik mijn bestelling weg.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s