Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: voorbeeld kaart kaartenbuffet, Have A Hoot.

Dit kaartje kon men maken afgelopen zaterdag tijdens mijn kaartenbuffet. De Have A Hoot set is super schattig met die uiltjes.

De basis is een standaard kaart in Whisper White. Daarboven komt een mat van Early Espresso. Daarboven weer een mat van Pumpkin Pie en daarboven op weer een mat van Crumb Cake. Deze heb ik wel eerst ge-embossed met de mooie Woodland Embossingfolder. Op reststukjes Whisper White heb ik 3 afbeeldingen gestempeld in memento black en ze daarna ingekleurd met mijn Stampin’ Blends. Deze stempelafdrukken heb ik uitgeponst met de Rectangular Postage Stamp pons en met dimensionals opgeplakt.

Superleuk geworden toch! Mijn zus Gwen heeft er zaterdag deze kaart mee gemaakt, ook erg leuk! De materialen zitten al voor gesneden in een bakje, de stempelset en de pons ook. En dan mag jezelf je eigen draai er aan geven. Ik had ook ponsen klaargelegd en Gwen heeft de butterfly pons gebruikt.

Deze set Have a Hoot is leuk voor Haloween, Kerst en eigenlijk het hele jaar door. Je kunt hem bij mij bestellen op Madebyinepie@gmail.com en bestel dan meteen een pak Dsp mee uit de aanbieding.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:creatief, Dies, dies dinsdag, kaarten maken, Stampin Cut & Emboss Machine, Stampin'Blends

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s