Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: Open Book Easel kaart

Mijn teamgenootje Simone Denekamp van Stamped by Simone had laatst een heel leuk project en er een YouTube filmpje van gemaakt. Ik vond het fantastisch en zette het op mijn to do list. Toen ik een opdracht kreeg om een kaart te maken voor iemand die 50 werd en van lezen hield wist ik dat ik deze nu ging maken: de Open Book Easel card.

Geweldig toch? Ik was er mee bezig en de dames die op mijn kaartenbuffet waren vonden het superleuk( hij was nog niet eens af) en wilden er een workshop van. Dus op 9 december kun je bij mij dit leuke project maken. Ik hoop dat we dan alweer meer dan 3 personen mogen ontvangen. Anders moet ik een extra datum inplannen.

De kaart kan plat maar ik weet niet of hij mooi blijft bij de post. Ik denk dat je dan zeker een bubbeltjes envelop moet gebruiken.

Ik was erg tevreden over het eindresultaat en de klant ook.

Opdrachten, bestellingen en inschrijvingen voor de workshop kun je allemaal doorgeven op Madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Categorieën:creatief, Dies, kaarten, kaarten maken, Ponsen, Workshop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s