Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Facebook hop The lovely Stampers : Najaar

Vandaag doe ik weer mee aan de maandelijkse Facebook hop van ons team. Het thema was: Najaar. Bij najaar denk ik aan herfst, herfstkleuren, geel oranje, pompoenen en zo kwam ik op Haloween terecht. Ik heb gekeken welke sets ik had die voor Haloween gebruikt konden worden en kwam uit op Have A Hoot en de stempelset Turnover, Dit is echt zo’n set die je over het hoofd ziet in de Mini catalogus ( op pagina 60) maar ik vind hem geweldig! Je stempelt eerst met de gedetailleerde kant, dan draai je hem om en stempelt een kleur erover heen zo krijg je een heel mooi effect.

FOTOPOLYMEERSTEMPELSET TURNOVERS

Donderdag had ik een heel leuk doosje gemaakt dus die heb ik nu weer gemaakt maar dan in Haloween sfeer: zo schattig dat uiltje dat verstopt zit achter een pompoen en Boo roept. Wij hebben hier in Geldrop een nieuwe winkel waar ze heerlijke chocolade verkopen. En ik had gezien dat ze pompoen chocolaatjes hadden dus wist ik wat ik in het doosje zou doen. Maar toen ik het uiltje en de uitgesneden pompoen zag moesten die natuurlijk in het doosje.

Ik wilde er nog een bijpassende kaart bij maken en kwam op de Swing Tent Card. Ik heb deze ooit eens als Sol gegeven in ons Team maar die was vierkant. Nu zag ik bij Split Coast Stampers deze uitvoering en wist ik dit gaat hem worden. Natuurlijk met een uiltje en hangend aan een paraplu. Super cute toch. Ik ben heel tevreden met het eindresultaat,

Omdat dit zo’n fijn en makkelijk model doosje is heb ik er meteen een YouTube filmpje van gemaakt hier is de link:

Het zou mij erg helpen als je abonnee wordt van mijn kanaal of in ieder geval een like geeft. Aan mijn trillende handen kun je zien dat ik het nog steeds spannend vind en nee perfect is het niet, maar wel gewoon zo als het is. Ook bij mij gaat er wel (vaak) eens iets mis. Maar als ik veel views heb en likes geeft mij dat toch weer een steuntje in de rug om door te gaan.

Zoals beloofd in de video zijn hier de maten:

Doosje: cardstock van 27,9 cm bij 12,7 cm (11″bij 5″). Score deze op de lange kant op 12,7 cm en 15,2 cm ( 5″en 6″). Score aan alle vier de kanten op 2.5 cm ( 1″)

Eerste mat van Dsp : 7 cm bij 9,5 cm ( 2 3/4″bij 3 3/4″)

Tweede mat van Whisper White cardstock om te bestempelen: 6,4 cm bij 8,9 cm ( 2 1/2″bij 3 1/2 “)

Heel veel plezier met hoppen en mocht je dit doosje maken zou ik het leuk vinden om jouw resultaat te zien.

Liefs Ine

Categorieën:Dies, Doosjes, kaarten, kaarten maken, Ponsen, Stempelsets

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s